Annemieke Jansen

Ik geef organisaties en medewerkers impulsen om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. 

Breed inzetbare HR Consultant

Ik ben een allround professional met speciale expertise in human capital en loopbaancoaching. Mijn roots liggen met name in de ICT- /finance- en leasebranche. Organisaties waar ik voor (heb) (ge)werk(t) zijn Topicus, Ordina, Infra Design, KN Minolta, Unilease, Computervision en Inter Acces. Dit zijn stuk voor stuk vooruitstrevende organisaties in de zakelijke dienstverlening.

Overtuiging

Mijn overtuiging is dat het strategisch investeren en inzetten van talent leidt tot betere prestaties van mensen en organisaties.

Passie

Sinds ik werk heb ik mij altijd verdiept in hoe organisaties zich ontwikkelen. Mijn passie gaat uit naar vraagstukken met betrekking tot het faciliteren van talent development en het ontwikkelen van instrumenten waardoor mensen en organisaties groeien in de richting die bij hun past.

Als loopbaancoach zet ik mijn kennis en ervaring van organisaties in om mensen individueel te begeleiden in een loopbaanrichting die bij hun past. 

Opleiding

Naast een Post HBO opleiding Personeel en Arbeid ben ik gecertificeerd Master in NLP (BPD training) en gecertificeerd Loopbaancoach (Focus Nederland).   

Sterke competenties

Resultaatgerichte doener, oplossingsgericht, toegankelijke gesprekspartner.